Avto
14 ogledov

i30 tako športen še ni bil

Trivratni hyundai i30
1/3
Hyundai
Družina i30 nove generacije je bogatejša za novega, tretjega člana - trivratni i30. Kupce bo vabil z športnim in bolj dinamičnim videzom. Tako kot so se pri Hyundaiju že večkrat pohvalili, je tudi trivratni i30 oblikovan, zasnovan in izdelan v Evropi za Evropo.

Hyundai bo na pariškem avtomobilskem salonu premierno predstavil tretjega člana i30 nove generacije – novega trivratnega i30. Pridružil se bo petvratni in karavanski izvedenki.

Trivratni i30 je bil zasnovan izključno za evropsko tržišče in bo po okrepil prisotnost v C-segmentu, kjer je Hyundai zabeležil največji uspeh v letu 2007. Trivratni model je v primerjavi s petvratno kombilimuzino oblikovan bolj dinamično, hkrati pa ohranja njegove dobre lastnosti.

Neuradno v Slovenijo prihaja okoli novega leta, ali v začetku prihodnjega. Več bo znanega po predstavitvi v Parizu konec septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.