Avto
18 ogledov

Novi lexus LS

Lexus LS
1/37
Lexus
Lexus je v San Franciscu v ZDA svetovni javnosti prvič predstavil novo generacijo luksuzne limuzine LS.

Lexus LS bo na voljo v različicah LS 460, LS 460 F Sport, LS 460 L in v hibridni LS 600h L.

LS 460 in LS 460L bosta na voljo v različicah s pogonom na zadnji kolesi in s pogonom na vsa štiri kolesa, medtem, ko bo hibridni LS 600h L kombiniran izključno s pogonom 4x4.

F Sport različica bo imela bolj atraktivni body kit, spremenjeno režo za zrak spredaj, športno podvozje (avto je nižji za 10 milimetrov), 19-palčna aluminijasta platišča, zmogljive zavore znamke Brembo in dvobarvno notranjost. F Sport bo na izbiro v šestih barvah, med njimi bo tudi bela "Ultra White."

Novinec sloni na četrti generaciji limuzine, ki jo proizvajajo od leta 2006 naprej (prva generacija se je pojavila leta 1989). Zunanjost je po novem bolj športna, izboljšali so tudi notranjost, kjer bo voznike razvajal 12,3-palčni multimedijski ekran visoke resolucije. Ob elementih zunanjosti naj bi bilo to dovolj za boj s tekmeci, kot so BMW serije 7, Mercedes-Benz razreda S in audi A8.

Med drugim bodo v ponudbi sistemi Pre-Collision Safety system (APCS), Adaptivni Cruise Control (ACC), Lane-Keep Assist system (LKA) in Blind Spot Monitor (BSM), kot tudi Lexus Premium Audio System in opcijsko tudi Mark Levinson Reference Surround System.

Cene bodo znane naknadno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.