Avto
19 ogledov

Jeseni prihaja novi outlander

Mitsubishi outlander
1/5
Mitsubishi
Predvidoma novembra na slovenski trg prihaja nova generacija mitsubishijevega športnega terenca outlander. Takrat bo tudi znana cena za slovenski trg.

Novi outlander prihaja 11 let po prvi generaciji. Druga generacija je nastala v sodelovanju s PSA.
Outlander (angleško tujec) v tretji generaciji ostaja globalni avtomobil in s podobo, ki po pojasnilih iz Japonske izraža trdnost, varnost in preprostost.

Prečiščen videz je tudi znotraj, kjer obljubljajo prestižne materiale in visoko stopnjo ergonomije. Precej bo nove tehnološke opreme – od naprednih ksenonskih žarometov do sistema za izogibanje trkov, opozarjanja pred nenamerno menjavo pasu, prilagodljivega tempomata ...

Obdržal je tudi rešitev s sedmimi sedeži, od katerih se zadnja dva skrijeta v dno sicer ravnega prtljažnika. Za Evropo bo namenjen z 2,0-litrskim bencinarjem in 2,2-litrskim dizlom, na voljo bo v 2WD ali 4WD različici z novim avtomatskim menjalnikom s sedmimi stopnjami in stop&start sistemom. Leta 2013 se obeta še plug-in hibrid z avtonomijo nad 800 kilometri in emisijami pod 50 grami CO2/km.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.