Čez vikend bo špricalo blato

To soboto in nedeljo bo v glinokopu na Vogerskem pri Novi Gorici potekalo atraktivno mednarodno tekmovanje v hardoffroadu. Gre za ekstremno vožnjo z zmogljivimi off road vozilu po zahtevnem in razgibanem terenu.
Oglej si celoten članek

Eden od organizatorjev dogodka in član društva Xsports 4x4 Mark Jakin nam je dejal, da tudi v šesti izvedbi atraktivnega dogodka konec tedna pričakujejo 5.000 obiskovalcev, ki bodo imeli prosto vstop.


Za tiste, ki se boste na dogodek podali prvič svetujemo, da s seboj vzamete škornje in drugo zaščito za obleko, saj gre vozila, ki  brodijo po blatu. Organizator bo kot vedno poskrbel, da bo ogled varen, v ospredju pa bo okoli 20 tekmovalnih ekstremnih vozil. V glavnem gre za predelane modele znamke Jeep in Land rover, saj je trasa preveč zahtevna za navadne terence.

V ponedeljek na naši spletni strani ne spreglejte fotoreportaže z dogodka, v videu zgoraj pa si lahko ogledate kaj vas čaka, če se odpravite na dogodek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.