Avto
12 ogledov

Čez vikend bo špricalo blato

Offroad Facebook
To soboto in nedeljo bo v glinokopu na Vogerskem pri Novi Gorici potekalo atraktivno mednarodno tekmovanje v hardoffroadu. Gre za ekstremno vožnjo z zmogljivimi off road vozilu po zahtevnem in razgibanem terenu.

Eden od organizatorjev dogodka in član društva Xsports 4x4 Mark Jakin nam je dejal, da tudi v šesti izvedbi atraktivnega dogodka konec tedna pričakujejo 5.000 obiskovalcev, ki bodo imeli prosto vstop.


Za tiste, ki se boste na dogodek podali prvič svetujemo, da s seboj vzamete škornje in drugo zaščito za obleko, saj gre vozila, ki  brodijo po blatu. Organizator bo kot vedno poskrbel, da bo ogled varen, v ospredju pa bo okoli 20 tekmovalnih ekstremnih vozil. V glavnem gre za predelane modele znamke Jeep in Land rover, saj je trasa preveč zahtevna za navadne terence.

V ponedeljek na naši spletni strani ne spreglejte fotoreportaže z dogodka, v videu zgoraj pa si lahko ogledate kaj vas čaka, če se odpravite na dogodek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.