Cruze karavan po meri Evropejcev

Foto: Chevrolet
Foto: Chevrolet
Najbolj prodajani Chevroletov model cruze bo ponudbo kmalu razširil še na tretjo, dolgo pričakovano različico. Prva fotografija karavana je že tu.
Oglej si celoten članek

Station wagon se bo predstavil na ženevskem salonu. Namenjen bo predvsem evropskim kupcem, ki jim bodo namenjeni tudi novi motorji in v tem modelu precej novih tehnoloških rešitev. Obenem prinaša tudi blago osvežitev zunanjosti, ki jo bosta prevzeli tudi preostali dve različici.

Avtomobil je dolg 4,67 metra in je tako od petvratne različice daljši za 16, od štirivratne pa osem centimetrov. Prostornina prtljažnika je 500 litrov, s podrtimi sedeži naraste na 1.500 litrov. Strešni nosilci so serijski.

Novosti pri motorjih naj bi odpravile eno večjih zamer cruza. Poleg obstoječega 1,6- in 1,8-litrskega motorja bodo namreč med pogonskimi sklopi na voljo še 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom ter 1,7-litrski dizelski motor. 2,0-litrski dizel pa bo prenovljen.
Med novostmi v notranjosti so poleg novih barvnih kombinacij možnost prostoročnega odklepanja vozila in zagon z gumbom. Na voljo bo tudi zmogljivi infotainment sistem MyLink s sedempalčnim zaslonom, na katerega bo mogoče prenašati vsebino pametnega telefona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.