Avto
9 ogledov

Cruze karavan po meri Evropejcev

Chevrolet cruze karavan Chevrolet
Najbolj prodajani Chevroletov model cruze bo ponudbo kmalu razširil še na tretjo, dolgo pričakovano različico. Prva fotografija karavana je že tu.

Station wagon se bo predstavil na ženevskem salonu. Namenjen bo predvsem evropskim kupcem, ki jim bodo namenjeni tudi novi motorji in v tem modelu precej novih tehnoloških rešitev. Obenem prinaša tudi blago osvežitev zunanjosti, ki jo bosta prevzeli tudi preostali dve različici.

Avtomobil je dolg 4,67 metra in je tako od petvratne različice daljši za 16, od štirivratne pa osem centimetrov. Prostornina prtljažnika je 500 litrov, s podrtimi sedeži naraste na 1.500 litrov. Strešni nosilci so serijski.

Novosti pri motorjih naj bi odpravile eno večjih zamer cruza. Poleg obstoječega 1,6- in 1,8-litrskega motorja bodo namreč med pogonskimi sklopi na voljo še 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom ter 1,7-litrski dizelski motor. 2,0-litrski dizel pa bo prenovljen.
Med novostmi v notranjosti so poleg novih barvnih kombinacij možnost prostoročnega odklepanja vozila in zagon z gumbom. Na voljo bo tudi zmogljivi infotainment sistem MyLink s sedempalčnim zaslonom, na katerega bo mogoče prenašati vsebino pametnega telefona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.