Dars objavil najbolj neverjetne posnetke s slovenskih avtocest

Foto: Dars
Foto: Dars
"Predmete lahko nadomestimo, človeških življenj pa žal ne," pravijo na Darsu.
Oglej si celoten članek

Dars je objavil zbirko posnetkov, v katerih je zbranih nekaj neverjetnih početij s slovenskih avtocest. Na srečo se v prigodah ni poškodoval nihče, je pa vseeno precej neverjetno, kako so nekateri vozniki spregledali prometno signalizacijo, varnostne ograje in naletni mehovi.

Kot Agencija za varnost prometa ugotavlja v poročilu za leto 2021, so policisti na slovenskih cestah lani obravnavali 17.050 evidentiranih prometnih nesreč oz. 14 % več kot v letu 2020. Več je bilo smrtnih žrtev in hudo telesno poškodovanih. 

Do konca leta 2021 se je sicer največ prometnih nesreč pripetilo na cestah v naselju - 11.054 oziroma 65 % in na regionalnih državnih cestah – 2.289 prometnih nesreč oziroma 13 %. Sledijo avtoceste in hitre ceste – 1.895 prometnih nesreč oziroma 11 %.

Slovenija Huda prometna nesreča: Silovito je počilo, dve osebi umrli

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 14:08 19. April 2022.

    Avtoprevozniki na tablicah, pornicih, in tovornjaki na avtomatu. Morilci. 25 tonc je orozje. Vsakega takega bi dal v arest za …

  • 13:43 19. April 2022.

    DARS se gre skrite kamere katero plačujemo plačniki vinjet ! Nekaj je narobe z DARSOM .

  • 13:12 19. April 2022.

    Avtocestna policija do kurca..kamionarji še vedno prehitevajo brezobzirno in ustvarjajo zastoj..večkrat vidim da gledajo televizijo med vožnjo..ogromno jih vozi z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.