Dars pristal na Eurosportu

Foto: Dars
Foto: Dars
Njihova poteza ni ostala neopažena.
Oglej si celoten članek

Dars nas je že večkrat navdušil z domiselnimi napisi na informacijskih tablah nad avtocesto. Ustvarjajo jih kar njihovi zaposleni, ki imajo očitno dober smisel za humor. 

Obarvani so tematsko, torej glede na določeno obdobje. Na valentinovo so nas denimo pozdravljali napisi: "Ljubezen nima omejitve. Hitrost vožnje jo ima", na materinski dan pa: "Vozi trezen, sicer bomo povedali mami".

Tokrat pa so se spomnili tudi na kolesarskega šampiona Primoža Rogliča, saj so na table zapisali: "Dirkanje prepusti Rogliču". 

Njihovo potezo so opazili celo na Eurosportu, kjer so na svojem profilu delili fotografijo informacijske table.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 19:32 8. Junij 2023.

    Torej lahko v kratkem pričakujemo na teh panojih reklame za razno razne izdelke in znamke.

  • 09:40 7. Junij 2023.

    Mene pa vsakič, ko se peljem po avtocesti navduši ustvarjalnost DARS-ovih zaposlenih. Vsaka jim čast, da skrbijo za pozitivnost v …

  • 06:30 7. Junij 2023.

    Kaj ko bi te table uporabljal za obvescanje raje? en tak vcerajsni dogodek: Tabla v blizini počivališča mlake pri Vipavi...ta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.