Avto
56812 ogledov

Dars pristal na Eurosportu

Darsovi napisi Dars
Njihova poteza ni ostala neopažena.

Dars nas je že večkrat navdušil z domiselnimi napisi na informacijskih tablah nad avtocesto. Ustvarjajo jih kar njihovi zaposleni, ki imajo očitno dober smisel za humor. 

Obarvani so tematsko, torej glede na določeno obdobje. Na valentinovo so nas denimo pozdravljali napisi: "Ljubezen nima omejitve. Hitrost vožnje jo ima", na materinski dan pa: "Vozi trezen, sicer bomo povedali mami".

Tokrat pa so se spomnili tudi na kolesarskega šampiona Primoža Rogliča, saj so na table zapisali: "Dirkanje prepusti Rogliču". 

Njihovo potezo so opazili celo na Eurosportu, kjer so na svojem profilu delili fotografijo informacijske table.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 19
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:32 08.junij 2023.

    Torej lahko v kratkem pričakujemo na teh panojih reklame za razno razne izdelke in znamke.

  • Sonja... 09:40 07.junij 2023.

    Mene pa vsakič, ko se peljem po avtocesti navduši ustvarjalnost DARS-ovih zaposlenih. Vsaka jim čast, da skrbijo za pozitivnost v tem svetu negativno naravnanih ljudi. Z zelo duhovitimi napisi mi vedno polepšajo že jutro. Vsi, ki vas moti promet in ...prikaži več zastoji... Zakaj raje ne hodite peš, se vozite s kolesom ali z vlakom...? In na tak način naredite kaj dobrega, poskrbite za čisto okolje in za manj avtomobilskega prometa po cestah. Najlažje se je pritoževati kako so vse drugi krivi in igrati žrtev.

  • 4krogci 06:30 07.junij 2023.

    Kaj ko bi te table uporabljal za obvescanje raje? en tak vcerajsni dogodek: Tabla v blizini počivališča mlake pri Vipavi...ta napis z Rogličem v smeri proti LJ....in to v času, ko je AC med Uncem in Logatcem bila ovirana zaradi ...prikaži več nesreče...ne bu ne mu o kakšnem obvestilu, da je nesreča, zastoj, da bi se bilo pametno izločit iz AC in tko naprej...in to vsega 2 izvoza pred nesrečo!