Deset najmanj zanesljivih avtov zadnjih 15 let

Foto: Citroën Citroën XM Foto: Žurnal24 Project Kahn range rover RS500 Foto: Porsche Porsche 911 Foto: Žurnal24 Bentley continental GT Foto: Audi Audi allroad Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz CL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz V Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz SL Foto: BMW BMW M5 Foto: Audi Audi RS6
Imeti avtomobil je v današnjem času draga reč. Imeti avtomobil, ki je povrhu zaradi nezanesljivosti jama brez dna, pa je še toliko hujša stvar. Britanci so sestavili lestvico desetih najmanj zanesljivih avtomobilov glede na stroške vzdrževanja v obdobju 1997–2012.
Oglej si celoten članek

Warranty Direct je britanska zavarovalna ustanova, ki zelo podrobno spremlja avte svojih zavarovancev. Razvršča jih ne samo glede na povprečno starost in opravljene kilometre, temveč tudi po pogostosti okvar in stroških, ki so potrebni za odpravo napak ali poškodb po nesrečah.

Ob 15. obletnici svojega delovanja so javnosti razkrili deset najmanj zanesljivih avtomobilov v svoji bazi, gledano s stališča stroškov vzdrževanja. Rezultati so lahko za marsikoga presenetljivi, saj ima marsikateri avtomobil na lestvici podpovprečno število okvar, vendar pa so zaradi bogate opreme in sofisticirane tehnologije odprave napake, ko do njih pride, toliko dražje.

Ko boste torej naslednjič na cesti videli svoj sanjski avtomobil, raje sočustvujte z lastnikom in njegovo denarnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.