Avto
1565 ogledov

Deset najmanj zanesljivih avtov zadnjih 15 let

RS6 ponuja brezkompromisne dirkalne užitke, redke v razredu karavanov.
1/10
Žurnal24 main
Imeti avtomobil je v današnjem času draga reč. Imeti avtomobil, ki je povrhu zaradi nezanesljivosti jama brez dna, pa je še toliko hujša stvar. Britanci so sestavili lestvico desetih najmanj zanesljivih avtomobilov glede na stroške vzdrževanja v obdobju 1997–2012.

Warranty Direct je britanska zavarovalna ustanova, ki zelo podrobno spremlja avte svojih zavarovancev. Razvršča jih ne samo glede na povprečno starost in opravljene kilometre, temveč tudi po pogostosti okvar in stroških, ki so potrebni za odpravo napak ali poškodb po nesrečah.

Ob 15. obletnici svojega delovanja so javnosti razkrili deset najmanj zanesljivih avtomobilov v svoji bazi, gledano s stališča stroškov vzdrževanja. Rezultati so lahko za marsikoga presenetljivi, saj ima marsikateri avtomobil na lestvici podpovprečno število okvar, vendar pa so zaradi bogate opreme in sofisticirane tehnologije odprave napake, ko do njih pride, toliko dražje.

Ko boste torej naslednjič na cesti videli svoj sanjski avtomobil, raje sočustvujte z lastnikom in njegovo denarnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.