Družinski karavan izpod 12.000 evrov

Foto: Chevrolet
Foto: Chevrolet
Znane so cene za karavanskega cruzea. Od začetka septembra dalje bo pri nas na voljo od 11.790 evrov, precejšnjo osvežitev je dobil tudi glede motorizacije.
Oglej si celoten članek

Cruze v limuzinski in kombilimuzinski različici se je v minulih dveh letih po prodajnih številkah zelo dobro izkazal tudi pri slovenskih kupcih. Pri Chevroletu, za katerega je cruze trenutno najbolje prodajan družinski avtomobil na svetu, si predvsem v Evropi veliko obetajo tudi od karavanske različice.

Poudarek je v prvi vrsti pri prtljažniku, ki ima na razpolago 500 litrov, s podiranjem stekel prostora naraste na 1.478 litrov.

Poleg tega cruze pridobiva tam, kjer je bil doslej najbolj šibek - pri motorizaciji. Od Opla ima namreč odslej na razpolago 1,4-litrski turbo bencinski motor s 103 kilovati, poleg tega pa še 1,7-litrskega dizla s 96 kilovati, ki se pridružujejo 1.6- in 1.8-litrskemu bencinarju (91 in 104 kilovatov) ter 2,0-litrskemu dizlu (120 kilovatov).

Med standardno opremo spadajo klimatska naprava, ABS, ESC, šest zračnih blazin, električni pomik stekel in CD MP3 radio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.