Avto
72 ogledov

Družinski karavan izpod 12.000 evrov

Chevrolet cruze karavan Chevrolet
Znane so cene za karavanskega cruzea. Od začetka septembra dalje bo pri nas na voljo od 11.790 evrov, precejšnjo osvežitev je dobil tudi glede motorizacije.

Cruze v limuzinski in kombilimuzinski različici se je v minulih dveh letih po prodajnih številkah zelo dobro izkazal tudi pri slovenskih kupcih. Pri Chevroletu, za katerega je cruze trenutno najbolje prodajan družinski avtomobil na svetu, si predvsem v Evropi veliko obetajo tudi od karavanske različice.

Poudarek je v prvi vrsti pri prtljažniku, ki ima na razpolago 500 litrov, s podiranjem stekel prostora naraste na 1.478 litrov.

Poleg tega cruze pridobiva tam, kjer je bil doslej najbolj šibek - pri motorizaciji. Od Opla ima namreč odslej na razpolago 1,4-litrski turbo bencinski motor s 103 kilovati, poleg tega pa še 1,7-litrskega dizla s 96 kilovati, ki se pridružujejo 1.6- in 1.8-litrskemu bencinarju (91 in 104 kilovatov) ter 2,0-litrskemu dizlu (120 kilovatov).

Med standardno opremo spadajo klimatska naprava, ABS, ESC, šest zračnih blazin, električni pomik stekel in CD MP3 radio.

Komentarjev 1