Emil Frey dokončal načrte znotraj ljubljanskega Bežigrada

Foto: Emil Frey
Foto: Emil Frey
Skupina Emil Frey združena pod skupno streho
Oglej si celoten članek

Emil Frey je s je s selitvijo podjetij P in C Automobil dokončal načrte združitvi pod eno streho v malem avtomobilskem mestu znotraj ljubljanskega Bežigrada. Skupini Emil Frey, ki je locirana znotraj ljubljanskega Bežigrada sta se v preteklih dneh na lokaciji pridružili tudi podjetji P in C Automobil Import, ki v Sloveniji zastopata blagovne znamke Peugeot, Citroën in DS. Podjetji sta se preselili v popolnoma prenovljene in zaposlenim prijazne prostore na Baragovi ulici 7E in tako se je dokončno udejanjila strategija Skupine Emil Frey v Sloveniji, in sicer da so vsa uvozništva znamk, ki delujejo pod okriljem skupine, združene na enem mestu. V skupini so prepričani, da bo z družitev vseh podjetij nedvomno zagotovila še boljšo komunikacijo, večji pretok informacij med podjetji in prinesla nove sinergije znotraj Skupine.

Avto Emil Frey premešal karte na področju prodaje vozil v Sloveniji

Foto: Žurnal24 Emil Frey

Ena večjih investicij Skupine v Sloveniji je sedaj zaključena, investicija je znašala slab milijon evrov. Skupina je že v preteklih letih ogromno financirala v razvoj in infrastrukturo lokacije z namenom izkoristka vsega možnega potenciala: od poslovnih prostorov, širitve prodajno servisnega centra v Ljubljani in Mariboru, skladišč nadomestnih delov, storitvenega centra, šolskega centra, kleparsko ličarske delavnice,…). Z investicijami na lokaciji Skupina nadaljuje tudi v letošnjem letu, saj, ko so zapisali, se zavedajo, da je to ključnega pomena za doseganje ciljev in prioritet skupine, ki je usmerjena v animacijo, učinkovitost in odličnost, vrednote skupine pa usmerjene k odgovornosti do lastnika in dobaviteljev, dolgoročnega partnerstva z dobavitelji in poslovnimi partnerji/koncesionarji.

INTERVJU Pod Švicarji želijo biti najboljši v Sloveniji

Z dokončanjem lokacijske združitve v »avtomobilskem mestu« se Skupina nadeja dodatnih sinergij in učinkovitosti ter s tem še utrditi položaj enega največjih prodajalcev vozil v Sloveniji, ki z dvanajstimi znamkami obvladuje skoraj petino slovenskega trga in postaja eno izmed najuspešnejših na slovenskem avtomobilskem trgu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.