Avto
3951 ogledov

Emil Frey dokončal načrte znotraj ljubljanskega Bežigrada

Emil Frey Emil Frey
Skupina Emil Frey združena pod skupno streho

Emil Frey je s je s selitvijo podjetij P in C Automobil dokončal načrte združitvi pod eno streho v malem avtomobilskem mestu znotraj ljubljanskega Bežigrada. Skupini Emil Frey, ki je locirana znotraj ljubljanskega Bežigrada sta se v preteklih dneh na lokaciji pridružili tudi podjetji P in C Automobil Import, ki v Sloveniji zastopata blagovne znamke Peugeot, Citroën in DS. Podjetji sta se preselili v popolnoma prenovljene in zaposlenim prijazne prostore na Baragovi ulici 7E in tako se je dokončno udejanjila strategija Skupine Emil Frey v Sloveniji, in sicer da so vsa uvozništva znamk, ki delujejo pod okriljem skupine, združene na enem mestu. V skupini so prepričani, da bo z družitev vseh podjetij nedvomno zagotovila še boljšo komunikacijo, večji pretok informacij med podjetji in prinesla nove sinergije znotraj Skupine.

Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Avto Emil Frey premešal karte na področju prodaje vozil v Sloveniji

Emil Frey | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Ena večjih investicij Skupine v Sloveniji je sedaj zaključena, investicija je znašala slab milijon evrov. Skupina je že v preteklih letih ogromno financirala v razvoj in infrastrukturo lokacije z namenom izkoristka vsega možnega potenciala: od poslovnih prostorov, širitve prodajno servisnega centra v Ljubljani in Mariboru, skladišč nadomestnih delov, storitvenega centra, šolskega centra, kleparsko ličarske delavnice,…). Z investicijami na lokaciji Skupina nadaljuje tudi v letošnjem letu, saj, ko so zapisali, se zavedajo, da je to ključnega pomena za doseganje ciljev in prioritet skupine, ki je usmerjena v animacijo, učinkovitost in odličnost, vrednote skupine pa usmerjene k odgovornosti do lastnika in dobaviteljev, dolgoročnega partnerstva z dobavitelji in poslovnimi partnerji/koncesionarji.

Jožko Tomšič INTERVJU Avto Pod Švicarji želijo biti najboljši v Sloveniji

Z dokončanjem lokacijske združitve v »avtomobilskem mestu« se Skupina nadeja dodatnih sinergij in učinkovitosti ter s tem še utrditi položaj enega največjih prodajalcev vozil v Sloveniji, ki z dvanajstimi znamkami obvladuje skoraj petino slovenskega trga in postaja eno izmed najuspešnejših na slovenskem avtomobilskem trgu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.