Ferrari v blatno kopel

Foto: Facebook Ferrari california Foto: Facebook Ferrari california Foto: Facebook Ferrari california
Voznik ferrarija je na testni vožnji severno od San Francisca precenil svoje vozne sposobnosti in s povsem novim ferrarijem california zapeljal v vodo. Priče pravijo, da je pred pristankom v vodi poletel v zrak.
Oglej si celoten članek

Randall Wahlstrom je smučal na vodi, ko je videl, kako je v plitvo vodo priletel bel ferrari california. Priča dogodka je izvedela, da je bil voznik potencialni kupec, ki je želel dragoceno vozilo pred nakupom še preizkusiti.

Drugi očividec dogodka je dejal, da je videl, kako hiter je bil voznik ferrarija, ko ga je v ovinku zaneslo, nakar je poletel v zrak in pristal v blatni vodi. Udarec je bil tako močan, da se je sprožila stranska zračna blazina. Tako voznik kot prodajalec, ki je sedel poleg njega, v nesreči nista bila poškodovana.

To je že drugi eksotični avtomobil, razbit v zadnjem mesecu na testni vožnji v Kaliforniji. Pred kratkim je podoben podvig uspel tudi vozniku lamborghini aventadorja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.