Avto
10 ogledov

Ferrari v blatno kopel

Ferrari california
1/3
Facebook
Voznik ferrarija je na testni vožnji severno od San Francisca precenil svoje vozne sposobnosti in s povsem novim ferrarijem california zapeljal v vodo. Priče pravijo, da je pred pristankom v vodi poletel v zrak.

Randall Wahlstrom je smučal na vodi, ko je videl, kako je v plitvo vodo priletel bel ferrari california. Priča dogodka je izvedela, da je bil voznik potencialni kupec, ki je želel dragoceno vozilo pred nakupom še preizkusiti.

Drugi očividec dogodka je dejal, da je videl, kako hiter je bil voznik ferrarija, ko ga je v ovinku zaneslo, nakar je poletel v zrak in pristal v blatni vodi. Udarec je bil tako močan, da se je sprožila stranska zračna blazina. Tako voznik kot prodajalec, ki je sedel poleg njega, v nesreči nista bila poškodovana.

To je že drugi eksotični avtomobil, razbit v zadnjem mesecu na testni vožnji v Kaliforniji. Pred kratkim je podoben podvig uspel tudi vozniku lamborghini aventadorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.