Avto
303 ogledov

Tako izgleda M5 po nesreči pri 300 km/h

BMW M5
1/6
Facebook
Šestdesetletni lastnik novega BMW M5 (F10) je na nemški avtocesti pri hitrosti na robu zmogljivosti izgubil oblast nad vozilom in se popolnoma razletel.

Po poročanju nemških medijev se je poskušal voznik enega najbolj čislanih športnih štirivratnikov na svetu pri visoki hitrosti na avtocesti A81 izogniti trčenju z drugim vozilom. Pri tem je zadel odbojno ograjo med cestiščema, nakar je avtomobil odbilo in po večkratnem podiranju kozolcev je pristal na travi.

Z voznikom v avtomobilu je bil v času nesreče še 20-letni sopotnik, oba pa so s hudimi poškodbami odpeljali v bolnišnico. Priče so si bile edine, da bi bile posledice v kakršnemkoli drugem manj varnostno izpopolnjenem avtomobilu zagotovo usodne.

Zanimivo je, da so lastnika, njegovega nemškega ovčarja in sopotnika iz avtomobila reševali kar voznikovi sinovi, ki so se za njim podili v BMW M3 in BMW M6. Ali so družinsko preizkušali zmogljivosti svojih strojev, ni znano.

Ker se je iz nekdanjega modrega lepotca močno kadilo, so uporabili tudi gasilni aparat, a ogenj ni izbruhnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.