Avto
45 ogledov

Hotelski delavec mislil, da je Schumacher

Nesreča maseratija Youtube
V središču Miamija se je pred dnevi pred razkošnim hotelom Epic zbrala velika množica radovednežev, ki so si hoteli v živo ogledati nenavadno nesrečo, v katero so bila vpletena štiri draga vozila, povzročil pa jo je hotelski delavec, zadolžen za parkiranje avtomobilov.

Hotelski delavec, odgovoren za parkiranje vozil, si je po besedah priče dal duška z maseratijem gran turismo enega od gostov hotela, ki mu je zaupal ključe, da bi parkiral njegov dragocen avtomobil.

Očitno se je hotelski delavec z dragocenim maseratijem želel pozabavati, a precenil hitrost, ob izogibanju zapornici za v garažo izgubil nadzor nad vozilom, pri tem pa se zaletel še v mini, starodobni porsche 356 in končal pod kolesi SUV-a znamke Jeep. Škode je za več kot 300 tisoč evrov, na srečo pa pri dirkaškem podvigu nihče ni bil poškodovan. Zgoraj si lahko ogledate še video.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.