Fiesta deluxe le za Slovence

Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe Foto: Uroš Modlic Ford fiesta deluxe
Fiesta deluxe je omejena serija 35 oblikovno dodelanih malčic, s katero slovenski uvoznik Forda proslavlja 35. obletnico začetka uspešnice.
Oglej si celoten članek

Avtomobil je na voljo s tremi vrati v črni ali beli barvi. Opremljen je z zadnjim difuzorjem, strešnim spojlerjem, poudarjenimi pragovi in letvicami na vratih, spojler krasi tudi prednji del, kjer so dodane LED dnevne luči. Črna platišča so dimenzij 205/40 17R, stekla zatemnjena, zadek krasi še dvojna izpušna cev. Športno vzmetenje je prispeval Eibach. Notranja oprema sestoji iz tempomata, MP3-predvajalnika z USB-priključkom in bluetoothom ter elektronske klimatske naprave.

Fiesto deluxe poganja 1,4-litrski bencinski motor s 71 kW (96 KM), vsako krasi tudi ploščica iz nerjavečega jekla z zaporedno številko.

35 let zgodbe o uspehu

Poleti leta 1976 je na trg prišla prva generacija fieste, ki je v današnji generaciji med najbolj prodajanimi avtomobili v Evropi. Vseh fiest so doslej izdelali že čez 15 milijonov, sedanje generacije pa v treh letih proizvodnje več kot milijon. Fiesta je sicer nedavno doživela blago osvežitev vsebine z novimi barvami in dodatki zunaj ter znotraj in boljšimi avdionapravami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.