Petnajstletna garancija za avtomobile

Foto: Dirk de Jager/RM Sotheby's
Foto: Dirk de Jager/RM Sotheby's
S takšno dolžino garancije se ne more do zdaj pohvaliti niti ena avtomobilska znamka. Kaj sploh prinaša 15-letna garancija?
Oglej si celoten članek

Ferrari svoj nov produkt razkriva pod imenom "New Power 15“. V Maranellu so pripravili podaljšano garancijo, ki pokriva mehanske dele njihovih avtomobilov in se lahko prenaša z enega na drugega lastnika.

Take dolgo garancijo, 15 let, trenutno ne ponuja noben drug proizvajalec avtomobilov. V Ferrariju so prepričani, da so na ta način pokazali, kako zelo verjamejo v kakovost komponent vgrajenih v svoja vozila. 15-letna garancija se sicer nanaša na motor, menjalnik, vzmetenje, distribucijo moči in krmilni mehanizem.

SLOVENSKE TABLICE Registracije vozil junija v Sloveniji: Tesla X, ferrari californija, porscheji 911 ...

Garancija bo prenosljiva, kar pomeni, da jo bodo lahko dobili tudi tisti, ki že imajo v lasti kakšnega od Ferrarijevih avtomobilov. Garancija je dodatek redni štiriletni garanciji in sedemletnemu brezplačnemu vzdrževanju, ki v primeru Ferrarijeve eksotike ni poceni.

Ne glede na to, da statistično gledano lastniki ferrarijev na leto prevozijo malo kilometrov, bodo lahko od zdaj naprej spali še bolj mirno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.