Avto
2710 ogledov

Petnajstletna garancija za avtomobile

Trumpov ferrari Dirk de Jager/RM Sotheby's
S takšno dolžino garancije se ne more do zdaj pohvaliti niti ena avtomobilska znamka. Kaj sploh prinaša 15-letna garancija?

Ferrari svoj nov produkt razkriva pod imenom "New Power 15“. V Maranellu so pripravili podaljšano garancijo, ki pokriva mehanske dele njihovih avtomobilov in se lahko prenaša z enega na drugega lastnika.

Take dolgo garancijo, 15 let, trenutno ne ponuja noben drug proizvajalec avtomobilov. V Ferrariju so prepričani, da so na ta način pokazali, kako zelo verjamejo v kakovost komponent vgrajenih v svoja vozila. 15-letna garancija se sicer nanaša na motor, menjalnik, vzmetenje, distribucijo moči in krmilni mehanizem.

Elon Musk in tesla model X SLOVENSKE TABLICE Avto Registracije vozil junija v Sloveniji: Tesla X, ferrari californija, porscheji 911 ...

Garancija bo prenosljiva, kar pomeni, da jo bodo lahko dobili tudi tisti, ki že imajo v lasti kakšnega od Ferrarijevih avtomobilov. Garancija je dodatek redni štiriletni garanciji in sedemletnemu brezplačnemu vzdrževanju, ki v primeru Ferrarijeve eksotike ni poceni.

Ne glede na to, da statistično gledano lastniki ferrarijev na leto prevozijo malo kilometrov, bodo lahko od zdaj naprej spali še bolj mirno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.