Honde, Mitsubishiji in DS-i na enem mestu v Ljubljani

Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o.
Na Baragovi ulici v Ljubljani bodo v povsem novem salonu po novem domovale tri avtomobilske znamke.
Oglej si celoten članek

Veliko voznikov hond in tudi mitsubishijev je v zadnjih 25 letih svoje vozilo kupilo in prevzelo na Baragovi ulici v Ljubljani, kjer je avtomobilski salon in servisi vozil že od leta 1995 naprej. Najprej je bil le salon vozil znamke Honda, zadnje desetletje pa v njem gostujejo tudi vozila znamke Mitsubishi. In v svoji prvotni obliki je salon vztrajal četrt stoletja.

Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o.

Nissanov križanec Nissanov križanec z Mitsubishijevim hibridnim pogonom

Ker morajo avtomobilski trgovci videz prilagajati standardom znamke, katere avtomobile prodajajo, je bil čas za prenovo. Udeležili smo se uradne predstavitve novega salona, pri katerem ni spremenjena le celostna podoba, pač pa je salon tudi za 150 kvadratnih metrov večji in bogatejši še za eno, povsem novo znamko vozil pri nas, DS Automobiles. 

Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o.

Mi smo že tipali Znamka DS se vrača k nam z nečim, česar nismo vajeni

Salon se zdaj razteza na 400 kvadratnih metrih površine, servisni sprejem so preselili v lastne prostore poleg servisne delavnice in ga uredili tako, da ustreza znamkama Honde in Mitsubishi, po načelu multibranda. Kot so nam povedali na tiskovni konferenci, so sledili smernicam obeh znamk ter opremili salon z novim pohištvom, oznakami pa tudi talnimi oblogami in samo razporeditvijo. 
Salon je bolj prepoznaven tudi od zunaj, saj je opremljen z novimi označevalnimi tablami tako za prodajo, kot za servis. Tudi ponoči je salon, zahvaljujoč osvetljenih pilonov bolje viden. Novost sta tudi dve električni polnilnici, v prihodnosti pa jih bo glede na električno usmeritev omenjenih avtomobilskih znank še več.

Foto: Saša Despot Prenovljen salon AC - mobil d.o.o.

Avto Bravo Honda, končno je nekdo rekel bobu bob!

V mesecu maju so v salonu uredili tudi prodajni kotiček premijske znamke koncerna PSA, blagovne znamke DS Automobiles. Salon na Baragovi ulici bo za zdaj edini v Sloveniji s ponudbo vozil DS Automobiles.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.