Avto
1211 ogledov

Honde, Mitsubishiji in DS-i na enem mestu v Ljubljani

Prenovljen salon AC - mobil d.o.o.
1/14
Saša Despot
Na Baragovi ulici v Ljubljani bodo v povsem novem salonu po novem domovale tri avtomobilske znamke.

Veliko voznikov hond in tudi mitsubishijev je v zadnjih 25 letih svoje vozilo kupilo in prevzelo na Baragovi ulici v Ljubljani, kjer je avtomobilski salon in servisi vozil že od leta 1995 naprej. Najprej je bil le salon vozil znamke Honda, zadnje desetletje pa v njem gostujejo tudi vozila znamke Mitsubishi. In v svoji prvotni obliki je salon vztrajal četrt stoletja.

Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Nissan GRIPZ Nissanov križanec Avto Nissanov križanec z Mitsubishijevim hibridnim pogonom

Ker morajo avtomobilski trgovci videz prilagajati standardom znamke, katere avtomobile prodajajo, je bil čas za prenovo. Udeležili smo se uradne predstavitve novega salona, pri katerem ni spremenjena le celostna podoba, pač pa je salon tudi za 150 kvadratnih metrov večji in bogatejši še za eno, povsem novo znamko vozil pri nas, DS Automobiles. 

Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. | Avtor: Saša Despot Saša Despot

DS3 crossback Mi smo že tipali Avto Znamka DS se vrača k nam z nečim, česar nismo vajeni

Salon se zdaj razteza na 400 kvadratnih metrih površine, servisni sprejem so preselili v lastne prostore poleg servisne delavnice in ga uredili tako, da ustreza znamkama Honde in Mitsubishi, po načelu multibranda. Kot so nam povedali na tiskovni konferenci, so sledili smernicam obeh znamk ter opremili salon z novim pohištvom, oznakami pa tudi talnimi oblogami in samo razporeditvijo. 
Salon je bolj prepoznaven tudi od zunaj, saj je opremljen z novimi označevalnimi tablami tako za prodajo, kot za servis. Tudi ponoči je salon, zahvaljujoč osvetljenih pilonov bolje viden. Novost sta tudi dve električni polnilnici, v prihodnosti pa jih bo glede na električno usmeritev omenjenih avtomobilskih znank še več.

Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Honda jazz Avto Bravo Honda, končno je nekdo rekel bobu bob!

V mesecu maju so v salonu uredili tudi prodajni kotiček premijske znamke koncerna PSA, blagovne znamke DS Automobiles. Salon na Baragovi ulici bo za zdaj edini v Sloveniji s ponudbo vozil DS Automobiles.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice