Hotelski delavec mislil, da je Schumacher

V središču Miamija se je pred dnevi pred razkošnim hotelom Epic zbrala velika množica radovednežev, ki so si hoteli v živo ogledati nenavadno nesrečo, v katero so bila vpletena štiri draga vozila, povzročil pa jo je hotelski delavec, zadolžen za parkiranje avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Hotelski delavec, odgovoren za parkiranje vozil, si je po besedah priče dal duška z maseratijem gran turismo enega od gostov hotela, ki mu je zaupal ključe, da bi parkiral njegov dragocen avtomobil.

Očitno se je hotelski delavec z dragocenim maseratijem želel pozabavati, a precenil hitrost, ob izogibanju zapornici za v garažo izgubil nadzor nad vozilom, pri tem pa se zaletel še v mini, starodobni porsche 356 in končal pod kolesi SUV-a znamke Jeep. Škode je za več kot 300 tisoč evrov, na srečo pa pri dirkaškem podvigu nihče ni bil poškodovan. Zgoraj si lahko ogledate še video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.