Konec prihodnjega leta v Slovenijo prihaja zelo poseben avto

Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil, Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil, Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil, Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil, Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil, Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil, Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil, Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil, Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil,
AC-Mobil, slovenski zastopnik znamk Honda in Mitsubishi, v novo leto vstopa s prenovljenim prodajnim salonom v Mariboru. Razkrili so, kaj vročega se obeta prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

AC-Mobil je prodajni salon na Ptujski cesti 132 v Mariboru sicer odprl leta 2002, ko je začel v njem prodajati avtomobile znamke Honda, ki so se jim čez nekaj let pridružili še mitsubishiji. Salon je sicer velik dobrih 300 kvadratnih metrov, poleg njega je tudi servisna delavnica s tremi dvigali, za blagovni znamki pa skrbi osem zaposlenih.

Novost pri nas Dinamična posodobitev, izboljšana za mesta in hribovje

Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil,

S prenovo, ki je stekla oktobra, so salon uskladili s trenutnimi merili obeh znamk, obsegla pa je osvežitev zunanje in notranje podobe salona. Salon v Mariboru bo tudi zgled za prenovo ostalih prodajnih salonov podjetja AC-Mobil, ki jo bodo predvidoma zaključili do konca leta 2021.

Avto Po čem povprašujejo kupci? SUV, elektrika in štirikolesni pogon

Prihajajo elektrificirani modeli

Iz podjetja smo sicer na vprašanje o letošnjem poslovanju dobili odgovor, da bodo poslovni rezultati za leto 2091 znani šele januarja, a lahko rečejo, da sta obe njihovi znamki prodali okrog 400 vozil, prodajni cilji za prihodnje leto ps so še predmet pogajanj s principaloma znamk.

Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil,

Avto Novi jazz je napoved, kaj bo Honda v Evropi počela do leta 2025

Ugotavljajo tudi, da v prodajni paleti z izjemo poltovrnjaka mitsubishi L200 ni več mogoče naročiti dizelskih različic, se bo pa zato povečala ponudba elektrificiranih vozil. Mitsubishiju outlanderju PHEV in hondi CR-V hibrid se bodo namreč pridružili še honda jazz hibrid, priključno hibridna mitsubishija DGE engelberg tourer in NSE ter električna honda e.

Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil,

Avto Nova honda stavi na obliko. Kakšna bo cena?

Foto: Honda Honda E

Hondo e bodo v Sloveniji predvidoma predstavili v drugi polovici prihodnjega leta. Kot pravijo, so prodajne količine še stvar pogajanj s principalom, domnevajo pa, da bodo prodali vse za slovenski trg namenjene honde e.

Foto: MatijaJanežič mitsubishi, honda, AC-Mobil,

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.