Konkurenca za naj ZM vozilo vse ostrejša

Foto: Žurnal24 Sodelujte in pokažite svojega lepotca na eni najbolj branih spletnih strani v Sl
Trenutno v akciji Naj ZM vozilo vodi predelani twingo, letnik 1997, vendar zasledovalci niso daleč.
Oglej si celoten članek

Akcija Naj ZM vozilo poteka že skoraj mesec dni, v tem času pa so bralci našega spletnega portala naložili številne slike svojih vozil, za katere menijo, da so nekaj posebnega. Med njimi so odltimerji, tunning predelave, običajni avtomobili s posebno karizmo, motorji in celo doma izdelani električni avtomobil.

 

Naložite fotografijo ali  video. Lahko pa tudi zgolj glasujete.

Vstopite tukaj.

Sodelujte tudi vi!
Časa za tiste, ki ste lastnik posebnega vozila in bi ga radi predstavili javnosti, pa tudi za tiste, ki bi radi zgolj oddali svoj glas, je še več kot dovolj. Akcija bo trajala do 31. avgusta, že konec julija pa bomo med tri sodelujoče lastnike in deset glasovalcev z žrebom podelili lepe praktične nagrade.

Podoben žreb bomo opravili še konec avgusta, ko bo potekal tudi finalni izbor za Naj ZM vozilo. Končni zmagovalec bo prejel 572 evrov bogato nagrado – kasko zavarovanje Zavarovalnice Maribor in trening varne vožnje BMW.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.