Kopitar se je po prihodu domov že odpeljal z novim terencem

Foto: Mercedec-Benz
Foto: Mercedec-Benz
Anže Kopitar se je po koncu sezone v ligi NHL vrnil v Slovenijo, kjer pa ne bo le počival.
Oglej si celoten članek

Anže Kopitar je letos z Los Angeles Kingsi končala brez končnice. Kar niti ni slaba novica za navijače slovenske hokejske reprezentance, saj bo spet zaigral za reprezentanco. 

Avto Novi aduti velikega mercedesa, ki bo letos prepričal 180 Slovencev

V času bivanja v Sloveniji pa bo sodeloval tudi na vseh večjih dogodkih podjetja Autocommerce, d.o.o., uvoznika vozil znamke Mercedes-Benz, katere ambasador je Anže Kopitar. 

Foto: Mercedes-Benz

Avto Česa takega od Mercedesa nismo pričakovali

Izbor ambasadorjev je v podjetju Autocommerce dolgotrajen proces, ki poteka usklajeno z usmeritvami principala Daimler AG. Z Anžetom Kopitarjem je podjetja našlo posameznika, ki predstavlja in živi vrednote, skupne znamki Mercedes-Benz, so zapisali pri podjetju Autocommerce, d.o.o.

Foto: Mercedec-Benz

Letos si je za prebivanje časa in nabiranje kilometrov po Sloveniji izbral zmogljivega športnega terenca GLE. Sponzorsko vozilo je Anžetu Kopitarju predala direktorica trženja in odnosov z javnostmi podjetja Autocommerce, Metka Kejžar.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:45 24. April 2019.

    Res sem ganjen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.