Lepotec se je razkril

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Po objavi prenovljenega modela DB9 so pri Aston Martinu pokazali še posebno različico modela V8 vantage, poimenovanega N420.
Oglej si celoten članek

Pri izdelavi so uporabil izkušnje iz dirke 24 ur Nürburgringa. Naslednik modela V8 Vantage N400 iz leta 2007 bazira na standardnemu modelu V8 vantage z 4,7-litrskim V8 motorjem (309 kW/420) in bo kupcem na voljo kot kupe in roadster. Izbirali bodo lahko med šeststopenjskim ročnim in samodejnim menjalnikom.

V primerjavi s standardnim modelom je V8 vantage N420 nadgrajen z dodatno opremo, edinstvenimi opcijami, manjšo težo in aerodinamičnem paketu. Kot del paketa so tu desetkrata aluminijasta platišča, črni zaključki izpušnih cevi, športni sedeži, usnje ali alakantara na volanu, posebne oznake N420, bluetooth, cruise control in parkirna asistenca. Opcijsko bo kupcem na voljo še paket sports pack izboljšano podvozje in nov izpušni sistem).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.