Avto
33 ogledov

Lepotec se je razkril

1/11
Žurnal24 main
Po objavi prenovljenega modela DB9 so pri Aston Martinu pokazali še posebno različico modela V8 vantage, poimenovanega N420.

Pri izdelavi so uporabil izkušnje iz dirke 24 ur Nürburgringa. Naslednik modela V8 Vantage N400 iz leta 2007 bazira na standardnemu modelu V8 vantage z 4,7-litrskim V8 motorjem (309 kW/420) in bo kupcem na voljo kot kupe in roadster. Izbirali bodo lahko med šeststopenjskim ročnim in samodejnim menjalnikom.

V primerjavi s standardnim modelom je V8 vantage N420 nadgrajen z dodatno opremo, edinstvenimi opcijami, manjšo težo in aerodinamičnem paketu. Kot del paketa so tu desetkrata aluminijasta platišča, črni zaključki izpušnih cevi, športni sedeži, usnje ali alakantara na volanu, posebne oznake N420, bluetooth, cruise control in parkirna asistenca. Opcijsko bo kupcem na voljo še paket sports pack izboljšano podvozje in nov izpušni sistem).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.