Malček si je zaželel lamborghinija, sledil je čudež

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Mali Italijan si bo presenečenje zapolnil za vse življenje.
Oglej si celoten članek

Lamborghini je avtomobilska znamka, ki ni zanimiva samo starejšim. Obožujejo jo najstniki in celo malčki. In teh ni malo.

Avto Video: V električni avto je želela natočiti gorivo

V 55 letih obstoja je znamka športnih avtomobilov postala tako priljubljena, da so njihovi avtomobili sanje mnogih, če ne drugega, pa avtomobili na plakatih ali koledarjih krasijo otroško sobo ali pa delavnico oziroma garažo.

Policija opozarja Video: Kako v minuti ukradejo zaklenjen avtomobil

Pri Lamborghiniju so se odločili izpolniti sanje svojim najbolj gorečim oboževalcem - malčkom. Prodajalec v trgovini z avtomobilskimi modelčki je razprodal modelčke lamborghinija, malčkom pa ponujal športne avtomobile drugih znamk.

Tako (ne)varen je pri trku Video: Imate golfa V? Tako (ne)varen je pri trku

No, en malček je bil drugačen od drugih. Iz trgovine ni želel brez lamborghinija. Sledil je čudež. Poglejte si ga v videu.

Video Video: Ko se loti prehitevati v škarje policist ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:09 6. Januar 2019.

    Najbolj butast prispevek do sedaj. Poden od podna in v posmeh takim otrokom, ki si še plišastega medvedka ne morejo …

  • mph
    10:02 6. Januar 2019.

    Nekateri malčki si želijo, da nekdo plača račune od elektrike, da ne bodo več v temi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.