To je notranjost nove Mercedesove klasike iz Magne

Foto: Mercedes-Benz Notranjost nove generacije mercedesa razreda G Foto: Mercedes-Benz Notranjost nove generacije mercedesa razreda G Foto: Mercedes-Benz Notranjost nove generacije mercedesa razreda G Foto: Mercedes-Benz Notranjost nove generacije mercedesa razreda G Foto: Mercedes-Benz Notranjost nove generacije mercedesa razreda G Foto: Mercedes-Benz Notranjost nove generacije mercedesa razreda G
Pri Mercedesu so razkrili videz potovalne kabine novega razreda G, ki bo nastajal v pogonih Magne v avstrijskem Gradcu.
Oglej si celoten članek

Pri Mercedesu so pred kratkim predstavili nov izgled kabine prihodnjega mercedesa razreda A, ki ga bodo razkrili na avtomobilskem salonu v Ženevi v marcu leta 2018, zdaj pa so predstavili tudi prve uradne fotografije nove generacije legendarnega modela razred G.

Ne skrivajo se več Slovenci bomo letos pokupili rekordno število mercedesov

Mercedes razreda G v štirih desetletjih na trgu ni doživel revolucionarnih oblikovnih sprememb zunanjosti. Tudi nova generacija ne bo izneverila pristaše tega modela. Škatlasta oblika ostaja njegov zaščitni znak, je pa neprestano doživljal izboljšave na tehničnem področju in področju udobja v vožnji. 

Novi A Novi mercedes A uvaja serijsko novost

Po zdajšnjih informacijah bo novi G lažji, širši, imel bo podaljšano medosno razdaljo, kar v potovalno kabino prinaša več prostora za potnike, več pa je tudi prostora za prtljago. Pri Mercedesu trdijo, da je položaj sedenja zdaj bolj podoben tistim v potniških avtomobilih. Tako kot ostali mercedesi je dobil digitalno instrumentalno ploščo (za doplačilo), novost je še zmogljiv audio sistem Burmester-Surround-Sound s 16 zvočniki, podpira tudi sistema povezljivosti s pametnimi telefoni - Android Auto in Apple CarPlay.

Novi CLS Tega pri novem mercedesu CLS nismo pričakovali

V motorni paleti bosta med drugim 4,0-litrski twin-turbo V8 bencinski motor kot tudi novi 2,9 litrski šestvaljni dizelski motor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.