Avto
1288 ogledov

To je notranjost nove Mercedesove klasike iz Magne

Notranjost nove generacije mercedesa razreda G
1/6
Mercedes-Benz AG
Pri Mercedesu so razkrili videz potovalne kabine novega razreda G, ki bo nastajal v pogonih Magne v avstrijskem Gradcu.

Pri Mercedesu so pred kratkim predstavili nov izgled kabine prihodnjega mercedesa razreda A, ki ga bodo razkrili na avtomobilskem salonu v Ženevi v marcu leta 2018, zdaj pa so predstavili tudi prve uradne fotografije nove generacije legendarnega modela razred G.

Mercedes Driving Tour Ne skrivajo se več Avto Slovenci bomo letos pokupili rekordno število mercedesov

Mercedes razreda G v štirih desetletjih na trgu ni doživel revolucionarnih oblikovnih sprememb zunanjosti. Tudi nova generacija ne bo izneverila pristaše tega modela. Škatlasta oblika ostaja njegov zaščitni znak, je pa neprestano doživljal izboljšave na tehničnem področju in področju udobja v vožnji. 

Mercedes-benz A razred Novi A Avto Novi mercedes A uvaja serijsko novost

Po zdajšnjih informacijah bo novi G lažji, širši, imel bo podaljšano medosno razdaljo, kar v potovalno kabino prinaša več prostora za potnike, več pa je tudi prostora za prtljago. Pri Mercedesu trdijo, da je položaj sedenja zdaj bolj podoben tistim v potniških avtomobilih. Tako kot ostali mercedesi je dobil digitalno instrumentalno ploščo (za doplačilo), novost je še zmogljiv audio sistem Burmester-Surround-Sound s 16 zvočniki, podpira tudi sistema povezljivosti s pametnimi telefoni - Android Auto in Apple CarPlay.

Mercedes-Benz CLS Novi CLS Avto Tega pri novem mercedesu CLS nismo pričakovali

V motorni paleti bosta med drugim 4,0-litrski twin-turbo V8 bencinski motor kot tudi novi 2,9 litrski šestvaljni dizelski motor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.