Moški bolj zvesti avtomobilom kot ženskam

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Raziskava med Britanci je pokazala, da so moški bolj zvesti avtomobilom kot svojim ženskam. Povprečni Britanec naj bi tako porabil več časa za vzdrževanje svojega avtomobila kot pa s partnerko med rjuhami.
Oglej si celoten članek

Raziskava, ki so jo pri Peugeotu poimenovali RCZ študija in v kateri so zajeli več kot dva tisoč oseb, je pokazala presenetljive rezultate. Moški so trikrat bolj srečni, ko denar porabljajo za avtomobil. Pri tem veliko ne zaostajajo tudi ženske, saj jih je kar 17 odstotkov, ki se obnašajo enako, ko gre za denar.

Britanci so tako bolj zaskrbljeni za stanje pnevmatik na avtomobilu kot za svoje zdravje. Kar 50 odstotkov jih je priznalo, da jim je lažje vzdrževati avtomobil kot odnos s partnerico, 13 odstotkov vprašanih pa ima v povprečju daljše razmerje z avtomobilom kot z žensko. Eden od desetih vprašanih moških je priznal, da je bolj očaran z linijami avtomobila kot linijami dekleta ali žene. 14 odstotkov jih govori več o svojem avtomobilu kot dekletu.

Kar 14 odstotkov vprašanih, tako moških kot žensk, pa je mnenja, da bi s športnim avtomobilom lažje spoznali sanjsko dekle ali fanta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.