Avto
14 ogledov

Moški bolj zvesti avtomobilom kot ženskam

seks Reuters
Raziskava med Britanci je pokazala, da so moški bolj zvesti avtomobilom kot svojim ženskam. Povprečni Britanec naj bi tako porabil več časa za vzdrževanje svojega avtomobila kot pa s partnerko med rjuhami.

Raziskava, ki so jo pri Peugeotu poimenovali RCZ študija in v kateri so zajeli več kot dva tisoč oseb, je pokazala presenetljive rezultate. Moški so trikrat bolj srečni, ko denar porabljajo za avtomobil. Pri tem veliko ne zaostajajo tudi ženske, saj jih je kar 17 odstotkov, ki se obnašajo enako, ko gre za denar.

Britanci so tako bolj zaskrbljeni za stanje pnevmatik na avtomobilu kot za svoje zdravje. Kar 50 odstotkov jih je priznalo, da jim je lažje vzdrževati avtomobil kot odnos s partnerico, 13 odstotkov vprašanih pa ima v povprečju daljše razmerje z avtomobilom kot z žensko. Eden od desetih vprašanih moških je priznal, da je bolj očaran z linijami avtomobila kot linijami dekleta ali žene. 14 odstotkov jih govori več o svojem avtomobilu kot dekletu.

Kar 14 odstotkov vprašanih, tako moških kot žensk, pa je mnenja, da bi s športnim avtomobilom lažje spoznali sanjsko dekle ali fanta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.