Na enem mestu bo mogoče preizkusiti 70 avtomobilov

Foto: EmilFrey
Foto: EmilFrey
Naš največji avtomobilski trgovec, podjetje Emil Frey, bo od 2. do 4. junija v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem priredilo velik avtomobilski dogodek.
Oglej si celoten članek

Pri podjetju Emil Frey pravijo, da avtomobilski svet danes doživlja največje in najbolj drzne spremembe v 130 letih zgodovine motornih vozil, kar bodo predstavili tudi na Vranskem, kjer bodo lahko ljubitelji jeklenih konjičkov na površini 66.000 kvadratnih metrov v živo spoznali in preskusili več kot 70 avtomobilov znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi in Peugeot.

Foto: EmilFrey Emil Frey

Na sedmih vozniških modulih bodo lahko obiskovalci spoznali tudi električne in hibridne pogonske sklope ter prednosti višje oddaljenosti od tal in štirikolesnega pogona na športnih terencih. Na ta način bodo lahko rešili tudi dilemo, če je za njihovo družino bolj primeren klasični karavan ali kupejevski križanec ali cestni terenec.

Emil Frey Ni cilj biti največji, ampak najboljši

Podjetje Emil Frey bo predstavilo tudi platformo mobilnosti Free2move, ki preko mobilne aplikacije in spletne platforme podjetjem in posameznikom omogoča, da v nekaj enostavnih korakih najamejo vozilo, ki jim trenutno ustreza. Na voljo so kratkoročni in dolgoročni najemi avtomobilov, v prihodnosti pa bodo platformo  razširili še na souporabo vozil, prevoz, vozila na zahtevo, rezervacije parkirnih mest, upravljanje električnih polnilnih postaj, souporabo in upravljanje voznega parka za poslovne namene ter svetovanje na področju električne mobilnosti.

Foto: EmilFrey Emil Frey

Pri podjetju Emil Frey zato obisk dogodka toplo priporočajo, saj bo obiskovalcem ponudil dober vpogled v to, kar ponujajo. Vstop na dogodek bo vse dni med 9. in 19. uro prost za vse obiskovalce, vendar je zaradi boljše organizacije potrebna spletna prijava na strani Emil Frey Dinamični avtosalon.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.