Avto
2627 ogledov

Na enem mestu bo mogoče preizkusiti 70 avtomobilov

Emil Frey EmilFrey
Naš največji avtomobilski trgovec, podjetje Emil Frey, bo od 2. do 4. junija v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem priredilo velik avtomobilski dogodek.

Pri podjetju Emil Frey pravijo, da avtomobilski svet danes doživlja največje in najbolj drzne spremembe v 130 letih zgodovine motornih vozil, kar bodo predstavili tudi na Vranskem, kjer bodo lahko ljubitelji jeklenih konjičkov na površini 66.000 kvadratnih metrov v živo spoznali in preskusili več kot 70 avtomobilov znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi in Peugeot.

Emil Frey | Avtor: EmilFrey EmilFrey

Na sedmih vozniških modulih bodo lahko obiskovalci spoznali tudi električne in hibridne pogonske sklope ter prednosti višje oddaljenosti od tal in štirikolesnega pogona na športnih terencih. Na ta način bodo lahko rešili tudi dilemo, če je za njihovo družino bolj primeren klasični karavan ali kupejevski križanec ali cestni terenec.

Emil Frey Slovenija Emil Frey Avto Ni cilj biti največji, ampak najboljši

Podjetje Emil Frey bo predstavilo tudi platformo mobilnosti Free2move, ki preko mobilne aplikacije in spletne platforme podjetjem in posameznikom omogoča, da v nekaj enostavnih korakih najamejo vozilo, ki jim trenutno ustreza. Na voljo so kratkoročni in dolgoročni najemi avtomobilov, v prihodnosti pa bodo platformo  razširili še na souporabo vozil, prevoz, vozila na zahtevo, rezervacije parkirnih mest, upravljanje električnih polnilnih postaj, souporabo in upravljanje voznega parka za poslovne namene ter svetovanje na področju električne mobilnosti.

Emil Frey | Avtor: EmilFrey EmilFrey

Pri podjetju Emil Frey zato obisk dogodka toplo priporočajo, saj bo obiskovalcem ponudil dober vpogled v to, kar ponujajo. Vstop na dogodek bo vse dni med 9. in 19. uro prost za vse obiskovalce, vendar je zaradi boljše organizacije potrebna spletna prijava na strani Emil Frey Dinamični avtosalon.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.