Na podlagi takšnega opisa iskala izgubljeni avto

Foto: Facebook/Zaira Salazar Medina
Foto: Facebook/Zaira Salazar Medina
Precej optimistična je bila lastnica pickupa, ki je na svojem internetnem profilu objavila risbo vozila s prošnjo, naj ga pokliče tisti, ki bi ga opazil. Njena poteza se je še kako izplačala.
Oglej si celoten članek

Podatki na Facebooku niso bili ravno zgovorni: išče se nissanov pickup, lastnica je vedela tudi, da je letnik 1991. Vsaj na telefonsko številko ni pozabila pri "podrobnem" opisu.

Nenavadna prošnja je hitro postala internetni fenomen z veliko šalami na ta račun in še posebej fenomenalnim dvojnim zaključkom. 

Foto: Facebook Oglas nissan Lokalni trgovec s Chevroleti je namreč najavil, da bo okradeni lastnici prikrbel nov avto, če bo njegov video za nove avtomobile do 23. decembra všečkalo milijon ljudi. Po enem dnevu je bila meja že presežena, poroča Motor Talk.

In še češnja na torti - le nekaj dni kasneje so na podlagi "opisa" na nekem parkirišču opazili tudi zdaj že slavnega nissana. Mehičanka je tako na en mah na domačem dvorišču parkirala dva avtomobila.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.