Avto
56 ogledov

Na podlagi takšnega opisa iskala izgubljeni avto

Oglas nissan Facebook/Zaira Salazar Medina
Precej optimistična je bila lastnica pickupa, ki je na svojem internetnem profilu objavila risbo vozila s prošnjo, naj ga pokliče tisti, ki bi ga opazil. Njena poteza se je še kako izplačala.

Podatki na Facebooku niso bili ravno zgovorni: išče se nissanov pickup, lastnica je vedela tudi, da je letnik 1991. Vsaj na telefonsko številko ni pozabila pri "podrobnem" opisu.

Nenavadna prošnja je hitro postala internetni fenomen z veliko šalami na ta račun in še posebej fenomenalnim dvojnim zaključkom. 

Oglas nissan | Avtor: Facebook Facebook
Lokalni trgovec s Chevroleti je namreč najavil, da bo okradeni lastnici prikrbel nov avto, če bo njegov video za nove avtomobile do 23. decembra všečkalo milijon ljudi. Po enem dnevu je bila meja že presežena, poroča Motor Talk.

In še češnja na torti - le nekaj dni kasneje so na podlagi "opisa" na nekem parkirišču opazili tudi zdaj že slavnega nissana. Mehičanka je tako na en mah na domačem dvorišču parkirala dva avtomobila.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.