Najbolj agresivni vozniki BMW-jev

Foto: Žurnal24 BMW 320d Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Kategorija najboljši veliki avtomobil: Volkswagen touareg Foto: Žurnal24 Xabi Alonso - Range Rover Sport 4.4 Foto: Žurnal24 Opel corsa ecoflex Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Land Rover bo predstavil prenovljeni freelander 2, ki bo dobil tudi 2WD pogon. Foto: Žurnal24 Ford fiesta WRC Foto: Žurnal24 Audi quattro koncept Foto: Žurnal24
Vsak drugi Britanec je v svoji vozniški karieri vsaj enrkat doživel neprijetnost s strani voznika BMW-ja, je pokazala anketa v kateri so izprašali 3.000 Otočanov.
Oglej si celoten članek

Britanski spletni portal gocompare.com je v raziskavo o varnosti na cesti vključil 3.000 voznikov in voznic. Anketa je pokazala, da so najbolj agresivni vozniki BMW vozil, ki so prehiteli voznike belih kombijev, na tretjem oziroma četrtem mestu pa so vozniku audijev in fordov. Devet od desetih vprašanih meni, da so moški bolj agresivni vozniki od žensk, 17 odstotkov pa jih je priznalo, da je imelo v zadnjem tednu slabo izkušnjo v prometu. Kar 65 odsototkov vprašnih ima v eni uri za volanom avtomobila vsaj eno negativno izkušnjo z nestrpnimi vozniki. Britanski vozniki največje nevarnosti na cesti vidijo v premajhni varnsotni razdalji (58 odstotkov), odvzemu prednosti (40 odstotkov) in prehitri vožnji (39 odsottkov).

10 najbolj agresivnih skupin voznikov:
1. BMW
2. Beli kombiji
3. Audi
4. Ford
5. Land Rover
6. Kamionarji
7. Opel
8. Range Rover
9. Volkswagen
10. Mercedes

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.