Avto
114 ogledov

Najbolj agresivni vozniki BMW-jev

BMW 320d
1/10
Žurnal24 main
Vsak drugi Britanec je v svoji vozniški karieri vsaj enrkat doživel neprijetnost s strani voznika BMW-ja, je pokazala anketa v kateri so izprašali 3.000 Otočanov.

Britanski spletni portal gocompare.com je v raziskavo o varnosti na cesti vključil 3.000 voznikov in voznic. Anketa je pokazala, da so najbolj agresivni vozniki BMW vozil, ki so prehiteli voznike belih kombijev, na tretjem oziroma četrtem mestu pa so vozniku audijev in fordov. Devet od desetih vprašanih meni, da so moški bolj agresivni vozniki od žensk, 17 odstotkov pa jih je priznalo, da je imelo v zadnjem tednu slabo izkušnjo v prometu. Kar 65 odsototkov vprašnih ima v eni uri za volanom avtomobila vsaj eno negativno izkušnjo z nestrpnimi vozniki. Britanski vozniki največje nevarnosti na cesti vidijo v premajhni varnsotni razdalji (58 odstotkov), odvzemu prednosti (40 odstotkov) in prehitri vožnji (39 odsottkov).

10 najbolj agresivnih skupin voznikov:
1. BMW
2. Beli kombiji
3. Audi
4. Ford
5. Land Rover
6. Kamionarji
7. Opel
8. Range Rover
9. Volkswagen
10. Mercedes

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.