Najmanjši Toyotin križanec že na poti

Foto: Toyota Toyota yaris cross Foto: Toyota Toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross Foto: Toyota toyota yaris cross
Toyota začenja s proizvodnjo novega kompaktnega športnega terenca yaris cross.
Oglej si celoten članek

V tovarni Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) se je začela proizvodnja novega kompaktnega urbanega športnega terenca yaris cross, ki ga bodo v Evropi začeli prodajati v mesecu avgustu.

Foto: Toyota Toyota yaris cross

Avto Izboljšanje mobilnosti na ruralnih območji

Toyota Motor Europe je v novo proizvodno linijo, na kateri vzporedno nastajata dva modela (Yaris in Yaris Hybrid) vložila dodatnih 400 milijonov evrov. Letna zmogljivost tovarne TMMF se je s tem povečala na 300.000 vozil.  

Foto: Toyota toyota yaris cross

Avto To so najbolje prodajani avti na svetu

Novinec je zasnovan za potrebe evropskih kupcev, Toyota pa v prvi vrsti stavi na hibridno različico. Poleg tega gre za izjemno pomemben model na poti do 90-odstotne elektrifikacije celotne palete vozil znamke Toyota do leta 2025.

Foto: Toyota toyota yaris cross

Novost Pojdi kamorkoli in se varno vrni domov

To je drugi model znamke Toyota, ki nastaja na osnovi platforme GA-B, ki je ustvarjena za kompaktne avtomobile. Sicer pa že osmi model, ki na evropskem trgu nastaja na osnovi platforme TNGA. Začetek proizvodnje predstavlja še en korak na poti lokalizacijske strategije znamke.

Foto: Toyota toyota yaris cross

Avto Tako še noben avtomobilski proizvajalec ni nagradil Slovenca

Toyota je letos še dodatno ojačala svojo lokalizacijsko vizijo, saj so v tovarni TMMP na Poljskem začeli izdelovati hibridno-električne menjalnike in elektromotorje za 1,5-litrski pogonski sklop, ki poganja tudi modela omenjeni različici modelov yaris.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.