Nissan predstavil vročo novost

Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue Foto: Nissan Nissan rogue
Nissan je pred kratkim napovedal, da bo v naslednjih 18 mesecih predstavil 12 novosti, ena od njih pa je nova generacija modela rogue, ki se v Evropi prodaja pod imenom x-trail.
Oglej si celoten članek

Novi rogue so uradno predstavili v ZDA, njegov videz pa že nekaj časa ni skrivnost. Bistveno novost v primerjavi s predhodnikom je, da je postavljen na novo platformo CMF-C/D, tudi zato je za 45 kilogramov lažji, ima spremenjeno vzmetenje, sodobnejšo notranjost, nova aluminijasta platišča velikosti od 17 do 19 palcev ...

Foto: Nissan Nissan rogue

Avto Naslednje leto prihaja 600 nissanov jukov

Avtomobil je nekoliko krajši in nižji od predhodnika, a pri Nissanu trdijo, da je v kabini prostora več, predvsem za potnike na zadnjih sedežih. V dolžino meri 4,643 metra, širok je 1,839 metra, visok 1,674 metra, medosje meri 2,703 metra.

Foto: Nissan Nissan rogue

Avto Takšna bo Nissanova električna prihodnost

V kabini je zdaj že znani Nissanov volan s sploščenim spodnjim delom, 12,3-palčni digitalni instrumenti (za dražje različice), nov je infozabavni sistem (velikosti od 8,0 do 9,0 palca), carplay in android auto, za dobro reprodukcijo zvoka bo poskrbel avdio sistem bose z 10 zvočniki.

Foto: Nissan Nissan rogue

Nissan Nissan zagotavlja: "Ni res, ostajamo v Evropi!"

Omeniti velja izboljšan polavtonomni sistem propilot, ki deluje s pomočjo radarja in vozilo samodejno vzdržuje na voznem pasu, samodejni zavorni sistem zaznava tudi pešce, voznik pred izhodom iz vozila dobi celo opozorilo, če kdo od potnikov ostane na zadnjih sedežih.

Foto: Nissan Nissan rogue

28. maja dan D Veliki Nissanov načrt dobra novica tudi za Revoz?

Ameriški rogue poganja 2,5-litrski bencinski motor s 135 kilovatov moči in 245 Nm navora, moč pa se na kolesa prenaša s pomočjo CVT menjalnika. Pogon je speljan na prednji kolesi ali na vsa kolesa.

Foto: Nissan Nissan rogue

Za evropski X-trail naj bi bil na voljo tudi dizelski motor, podrobnosti o evropski različici pa bodo znane naknadno. V ZDA bo na voljo že to jesen.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.