Nov hitrostni rekord na italijanskih avtocestah

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Italijanski policisti so izmerili največjo hitrost na italijanskih cestah do zdaj.
Oglej si celoten članek

* - Fotografija je simbolna.

Avto V Kranju preobrat - radarjev ne bo!

Policisti Specializirane enote za nadzor prometa so pred kratkim na slovenski avtocesti med nadzorom ugotovili več hujših prekoračitev hitrosti. Med drugim so ujeli tudi 'dirkače', ki so po slovenskih cestah divjali s kar 260 kilometrov na uro. To pa ni nič v primerjavi s tistim, kar so izmerili italijanski policisti.

Foto: Lamborghini Lamborghini aventador S

Avto Janković nad voznike s še enim radarjem na treh lokacijah

Pred kratkim so na avtocesti v bližini Rima varnostne kamere posnele voznika iz Avstralije, ki je z lamborghinijem aventadorjem drvel s hitrostjo 311 km/h. Neustrašni Avstralec s švicarskim potnim listom je ostal brez vozniškega dovoljenja, plačati pa je moral 2.000 evrov kazni. Ni pa vse tako črno zanj, saj je uradno postal novi rekorder italijanskih cest. 311 km/h je nova največja izmerjena hitrost. Do sedaj so izmerili največjo hitrost vozniku porsche carrere, ki je pospeševal do 297 km/h.

Mit ali resnica? Mit ali resnica? Z ukrivljeno registrsko tablico je radar nemočen
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.