Očala proti slabosti med vožnjo

Foto: Citroën
Foto: Citroën
Očala stanejo 99 evrov in so namenjena vseh, ki jim med vožnjo v avtomobilu postane slabo.
Oglej si celoten članek

Citroën je julija 2018 na trg ponudil očala, namenjena blaženju potovalnih slabosti. Uspeh je bil velik. Zabeležili so več kot 20 milijonov pregledu na spletu in v nekaj mesecih prodali okoli 15 tisoč očal. Zato so se odločili, da letos na trg pošljejo novo serijo očal, poimenovano seetroen S19, z letnico 2019.

Avto Citroën pokazal, kako se bomo prevažali

Gre za Citroënovo sodelovanje z zagonskim podjetjem Boarding Ring in oblikovalskim studiem 5.5. Nova, še bolj pametna očala so narejena iz prozornega okvirja, v katerem je modra tekočina, ki umetno ustvarja horizontalno linijo, ki preprečuje nelagodje in slabost potnika.

Avto Česa takega od Citroëna nisem pričakoval

Očala so namenjena tako otrokom starejšim od 10 let kot odraslim potnikom. Očala nimajo stekel, zato si jih lahko člani družine delijo med seboj. Dovolj je, da jih nosijo med 10 in 12 minut, ko se pojavijo simptomi nelagodja.

Avto Ali Citroën pripravlja konkurenta renault twizyju?

Na voljo je tudi serija Seetroen S19, ki je omejena na 1919 primerkov, v čast 100. obletnice proizvodnje avtomobilov Citroën. Izdelek na spletu stane 99 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.