Osmič Izbrali gospodarska vozila leta

Foto: Orhanizator
Foto: Orhanizator
Volvo FH in ford transit custom/tourneo custom sta gospodarski vozila leta 2013.
Oglej si celoten članek

V petek se je s podelitvijo nagrad končal osmi izbor za naj gospodrska vozila leta 2013. Po izboru bralcev in strokovne žirije je ta naziv v kategoriji tovornih vozil prejel novi volvo FH, v kategoriji dostavnih vozil pa  ford transit custom/ tourneo custom.

Izbor je že osmo leto zapored potekal v organizaciji revije Transport v sodelovanju z revijo Mehanik in Voznik. Tekmovanje je potekalo v dveh kategorijah – dostavnik in tovornjak leta. Bralci so za svoje favorite lahko glasovali po pošti in prek spletnega portala, na koncu pa je svoje glasove dodala še strokovna žirija.

V kategoriji dostavnik leta so bili finalisti: dacia dokker, mercedes benz citan in ford transit custom/tourneo custom. V kategoriji tovornjak leta pa so v finalu sodelovali DAF XF, iveco stralis in volvo FH. Glasovanje je potekalo od začetka marca do konca aprila 2013, skupaj pa je svoje glasove poslalo 3672 bralcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.