Avto
25 ogledov

Osmič Izbrali gospodarska vozila leta

Dostavnik leta Orhanizator
Volvo FH in ford transit custom/tourneo custom sta gospodarski vozila leta 2013.

V petek se je s podelitvijo nagrad končal osmi izbor za naj gospodrska vozila leta 2013. Po izboru bralcev in strokovne žirije je ta naziv v kategoriji tovornih vozil prejel novi volvo FH, v kategoriji dostavnih vozil pa  ford transit custom/ tourneo custom.

Izbor je že osmo leto zapored potekal v organizaciji revije Transport v sodelovanju z revijo Mehanik in Voznik. Tekmovanje je potekalo v dveh kategorijah – dostavnik in tovornjak leta. Bralci so za svoje favorite lahko glasovali po pošti in prek spletnega portala, na koncu pa je svoje glasove dodala še strokovna žirija.

V kategoriji dostavnik leta so bili finalisti: dacia dokker, mercedes benz citan in ford transit custom/tourneo custom. V kategoriji tovornjak leta pa so v finalu sodelovali DAF XF, iveco stralis in volvo FH. Glasovanje je potekalo od začetka marca do konca aprila 2013, skupaj pa je svoje glasove poslalo 3672 bralcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.