Po cestah še vedno vozijo sneženi možje

Foto: Bralec Miro Sneg na avtih Foto: Bralec Miro Sneg na avtih Foto: bralka Sneg na avtih
Tudi več dni po sneženju se po naših cestah še vedno vozijo s snegom in ledom močno obložena vozila.
Oglej si celoten članek

Zgornje fotografije so bile posnete v Ljubljani.

Kako moteče in nevarno je voziti naokoli z neočiščenim vozilom, mora biti jasno vsakomur, ki je že kdaj vozil v megli, ki jo je povzročal razpihan sneg z neočiščenega vozila ali pa se je izogibal padajočim kosom ledu. Zlasti vozniki tovornjakov, avtobusov in drugih večjih vozil morajo biti pozorni, da vozila očistijo morebitnega ledu, ki se nabira na veliki površini strehe. 

Odgovornost za čista vozila lastnikom nalaga tudi zakon, ki za kršitelje predvideva 200 evrov kazni. Če pa neočiščeno vozilo povzroči škodo drugim, so seveda posledice še toliko težje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.