Po nesreči nastavil spletno ceno BMW-ja za 1 evro

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Neki prodajalec je na eBayju po nesreči prodal svoj BMW za en evro. Sodišče je zdaj razsodilo, ali je zavezan avto v resnici tudi prodati in predati ključe novemu lastniku.
Oglej si celoten članek

* - Fotografija je simbolna

Neki Nemec je BMW, vreden okoli 12 tisoč evrov, na spletu prodal za en evro. Sodišče v Frankfurtu je razsodilo, da prodajalcu ni treba prodati rabljenega avtomobila.

Rabljeni avtomobili Rabljeni avtomobili brez velikih okvar

Prodajalec se je v opisu cene izrazil napačno, zato je tako nižje sodišče kot okrožno sodišče v Frankfurtu presodilo, da samodejno potrjena ponudba za en evro ne more voditi do zavezujoče nakupne pogodbe, piše nemški spletni portal Automobilwoche. Prodajalec je nemudoma po nakupu za en evro nasprotoval transakciji in jasno navedel, da je šlo za napako in da avtomobila za en evro ne namerava prodati.

Velike razlike Cene rabljenih se lahko razlikujejo tudi do 15 tisoč evrov!

Odločitev okrožnega sodišča je dokončna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:47 13. Julij 2020.

    Pri nas navede ceno 1 evro vsaj 50% pr(epr)odajalcev,pa nobenemu nič.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.